Online simulator elektrisch rijden

Afbeelding
Online simulator elektrisch rijden

Je overweegt als ondernemer om te investeren in elektrische voertuigen. Maar hoe past dit in je businessmodel. Op welke kosten moet je rekenen? Moet je je planning aanpassen?

 

Om je op deze en andere vragen antwoord te geven, is de Online Simulator Elektrisch Rijden ontwikkeld. Met deze uiterst praktische webtool krijg je als ondernemer snel en eenvoudig inzicht in wat elektrisch rijden betekent voor je bedrijfsbeleid, zowel financieel als organisatorisch. Op basis van door jou ingevoerde gegevens, zoals het type voertuig, de lengte van de route en het aantal stops, berekent de webtool onder andere het benodigde type accu, de operationele kosten, de benodigde laadtijd en het type laadpaal. Kortom, een handig hulpmiddel voor ondernemers die overwegen te gaan investeren in zero-emissie voertuigen maar eerst meer inzicht willen in wat dit betekent voor hun businessmodel.

Eerste inzicht in overstap naar elektrisch vervoer

De Online Simulator Elektrisch Rijden is specifiek bedoeld voor ondernemers die nog weinig tot geen ervaring hebben met elektrisch rijden. Op basis van de simulator krijg je een inkijk in de gevolgen van elektrisch rijden op basis van je huidige logistieke operatie. Dit geeft een eerste inzicht hoe aan de slag te gaan met de overstap naar elektrisch vervoer. Klik hier om direct aan de slag te kunnen.

Proef tot eind van dit jaar

De Online Simulator Elektrisch Rijden is vooralsnog beschikbaar tot 1 maart 2021. Tegen het eind van het eind van dit jaar wordt geëvalueerd of deze webtool in zijn huidige vorm beschikbaar blijft. Hierbij is de mening van de gebruikers van deze webtool van belang. Vragen en opmerkingen zijn welkom via: info@districon.com.

Initiatiefnemers

De Online Simulator Elektrisch Rijden is ontwikkeld door Districon in opdracht van TLN en evofenedex en met steun van de Topsector Logistiek.

Elektrische Rijden simulatie tool - Demo film
Author
Share with: